ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη χαρακτήρισε την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων σε φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ την ώρα εκδήλωσης, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο βουλευτής ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας δήλωσε:

 

Με αγανάκτηση και λύπη πληροφορήθηκα την άνανδρη επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων σε ανυπεράσπιστους φοιτητές και πολίτες που παρακολουθούσαν εκδήλωση του Πανεπιστημίου. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και περιμένω την ομόφωνη καταδίκη από όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα από τα κόμματα που προασπίζονται τις κουκούλες. Η επίθεση αυτή, σήμερα έγινε σε φοιτητές της ΔΑΠ, αύριο μπορεί να γίνει σε φοιτητές άλλης παράταξης και μεθαύριο σε οποιουσδήποτε έχουν διαφορετική φιλοσοφία και πιστεύω από αυτούς. Οι νέοι της χώρας μας οραματίζονται μια νέα Ελλάδα και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, στέκονται με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία.

Όλοι αυτοί που θέλουν να μετατρέψουν την βία σε ιδεολογία, θα αποτύχουν οικτρά. Όλες οι φοιτητικές παρατάξεις αποτελούν πυρήνες νέων ιδεών και ιδεολογιών και όλοι μας οφείλουμε να τις προστατεύσουμε, απομονώνοντας και περιθωριοποιώντας τους θιασώτες της βίας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.