ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΛΛΑ - ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ- ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας και το ΔΣ της Ομοσπονδίας του Αστικού ΚΤΕΛ, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
 Κύριο θέμα συζήτησης

ήταν η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για την μεταφορά των μαθητών που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες και η πρόταση της Ομοσπονδίας για παρεμβάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα μεταφοράς των μαθητών αλλά και να συμβάλλουν στην οικονομική ελάφρυνση των οικογενειών τους.


 Βασική πρόταση της Ομοσπονδίας είναι η δωρεάν μεταφορά των μαθητών χωρίς περιορισμό αποστάσεων και η διεύρυνση της μεταφοράς και για εξωσχολικές δραστηριότητες.


 Ο βουλευτής συμφώνησε με τη θέση της Ομοσπονδίας ότι οι ανάγκες των μαθητών αποτελούν μείζον θέμα και ειδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία, οποιαδήποτε οικονομική ελάφρυνση είναι σημαντική.
 Τα μέλη της Ομοσπονδίας αναγνώρισαν την μεγάλη δυσκολία εξεύρεσης πόρων αλλά με εξορθολογισμό των οικονομικών και συμβολή των Υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας, ευελπιστούν στην αποδοχή των προτάσεών τους.


 Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει με προσοχή τις προτάσεις των παρευρισκομένων.
 Τα μέλη της Ομοσπονδίας του Αστικού ΚΤΕΛ που έδωσαν το παρόν ήταν ο Πρόεδρος κ. Καλλέργος Βούλγαρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αριστείδης Οφίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Σακελλάρης.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.