ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρηγόρη Αποστολάκο, είχε ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, την Πέμπτη 11/4.


Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία του προγράμματος νιτρορύπανσης και βιολογικών, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των προγραμμάτων, που είναι πολύ σημαντικά για τους αγρότες του νομού.

 


Ο κ. Κέλλας έλαβε τη διαβεβαίωση του Προέδρου ότι η καταχώρηση των ενστάσεων για τις συγκεκριμένες δράσεις, θα προχωρήσει κανονικά. Ακόμη ότι οι πληρωμές του άρθρου 68 και του de minimis θα γίνουν εγκαίρως στις ημερομηνίες που ανακοίνωσε το Υπουργείο.


 Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενημέρωση, καθώς και το προσωπικό που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε μέσα και από τον συντονισμό μεταξύ της ΔΑΟΚ ( Αγροτική Ανάπτυξη Περιφερειών ), που έχει και τις διοικητικές πράξεις και των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και ΥΠΕΚΑ, να μην υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών, που θα επιβαρύνουν επιπλέον το αγροκτηνοτροφικό εισόδημα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.