ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Το παρών στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ  του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

 Ο βουλευτής άκουσε τον Πρωθυπουργό να στοχεύει στην προσέλκυση επενδύσεων και στην αλλαγή του κλίματος μέσα στην χώρα.

 


 Επίσης άκουσε με ανακούφιση την εξαγγελία της φορολογικής ελάφρυνσης εκείνων που έχουν εισοδήματα έως και 25000 ευρώ, όπως και την διάψευση της επιβολής φόρου 45% σε εισοδήματα άνω των 25000 ευρώ.
 Ικανοποίηση επίσης υπήρξε και για την εξαγγελία της καταβολής επιδόματος σε κάθε παιδί από το πρώτο ακόμη και για τις προσπάθειες που γίνονται για την αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων, όλα βέβαια με την θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων.


 Ο βουλευτής άκουσε τον κ. Σαμαρά να τοποθετείται και σε ένα πάγιο αίτημα του ιδίου που είναι φυσικά η καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, κάτι που επιβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός.
 Τέλος ο βουλευτής έδειξε να ασπάζεται πλήρως τις θέσεις του Πρωθυπουργού για το ότι οι θυσίες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες και ότι είναι οι τελευταίες.

 Ο κ. Κέλλας στο τέλος της βραδιάς επισήμανε ότι ο στόχος της Ελλάδας θα πρέπει να είναι η ίδια της η Αναγέννηση και η εξέλιξή της σε κράτος- πρότυπο, ανταγωνιστικό, με αυτοδύναμη οικονομία και με πίστη και σεβασμό στη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Αξιοκρατία. Όσο δύσκολο και ουτοπικό και αν ακούγεται, αν το πιστέψουμε τότε θα τα καταφέρουμε, κατέληξε.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.