ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΓΑ

  Στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με πολίτες του νομού Λάρισας ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή την Κρανιά Ελασσόνας. Ο κ. Κέλλας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, περιόδευσε στην αγορά της Κρανιάς και εν συνεχεία επισκέφθηκε την πλατεία όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

 


  Οι συντάξεις ΟΓΑ και αποστράτων, η οικονομία αλλά και τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στο τραπέζι της συζήτησης.


  Ο κ. Κέλλας σημείωσε πως η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι θυσίες των Ελλήνων με στόχο την έξοδο της χώρας μας από την κρίση να ευοδωθούν, ειδικότερα τώρα που τα πρώτα θετικά δείγματα αρχίζουν να γίνονται ορατά. «Έχουμε προχωρήσει πολύ για να κάνουμε πίσω», ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι, η βελτίωση που υπάρχει στον τομέα της οικονομίας, σύντομα θα επιτρέψει την υιοθέτηση διορθωτικών μέτρων από την πλευρά του οικονομικού επιτελείου.


  Ο κ. Κέλλας επανέλαβε μάλιστα για μια ακόμη φορά ότι, δέσμευση του ιδίου του Πρωθυπουργού αποτελεί η άρση των αδικιών που έχουν γίνει με τις συντάξεις και τους μισθούς των ενστόλων αλλά και με τις συντάξεις του ΟΓΑ, που έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις, τονίζοντας ότι στο θέμα θα δοθεί προτεραιότητα, όταν η οικονομία σταθεροποιηθεί.


  Τέλος σχετικά με τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας που έχουν κάνει έντονα την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ο Λαρισαίος βουλευτής εξέφρασε την θλίψη του και τόνισε ότι τέτοιου είδους ακραίες μορφές έκφρασης προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες και θα έπρεπε να εκλείψουν. «Είναι κρίμα ορισμένοι να χρησιμοποιούν το προσωπείο του πατριώτη για να κρύψουν τα αισθήματα μίσους προς τους αλλοεθνείς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.