ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ ΜΕ Δ.Σ ΕΤΕ ΔΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με το ΔΣ της ΕΤΕ ΔΕΗ Λάρισας συναντήθηκε ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας. Ο βουλευτής που τις προηγούμενες μέρες είχε συνάντηση και με τον Διευθύνoντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ κ. Κόλλια, πληροφόρησε το συμβούλιο για τα θέματα που συζητήθηκαν όπως το μείζον θέμα της κλοπής των μετασχηματιστών, τις ενέργειες για την άμεση αντικατάστασή τους, την αλλαγή νομοθετικού πλαισίου για τις παραβάσεις και την καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών.

 


 Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ από την πλευρά τους ζήτησαν από τον βουλευτή την παρέμβαση του για αυστηρότερο έλεγχο στην κλεπταποδοχή του χαλκού και συμφώνησαν για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για πιο αυστηρές κυρώσεις, γιατί το πρόβλημα της κλοπής των μετασχηματιστών είναι πληγή για την αγροτική αλλά και την εθνική οικονομία.


Τέλος το ΔΣ της ΔΕΗ Λάρισας ενημέρωσε τον βουλευτή για τις πάγιες θέσεις του σχετικά με την διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ΔΕΗ και την αναγκαιότητα παραμονής της ΔΕΗ σε κρατικό έλεγχο.
Τα μέλη του ΔΣ που επισκέφθηκαν τον κ. Κέλλα ήταν ο Πρόεδρος  κ. Βασίλης Μητροδήμος, Αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Βερνιώτης, Γραμματέας ο κ. Γεώργιος Φώλιας και Ταμίας ο κ. Ισαάκ Καραγιαννίδης.
 Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για καλύτερη συνεργασία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.