ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ


Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) κ. Γεώργιο Κόλλια, είχε ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, έπειτα από πολλά αιτήματα αγροτών που δέχτηκε αλλά και από επιστολές Δημάρχων του Νομού ( όπως αυτή του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Ρίζου Κομήτσα). Την συνάντηση μονοπώλησε το μεγάλο πρόβλημα της κλοπής των μετασχηματιστών από τα αντλιοστάσια των αγροτών, που έχει εξελιχθεί σε επιδημία στο Θεσσαλικό κάμπο.

Κάποιοι αγρότες μάλιστα όπως στην Υπέρεια Φαρσάλων προχώρησαν σε μεθόδους αυτοπροστασίας.

 Ο βουλευτής τόνισε στον κ. Κόλλια ότι πρέπει να καταβληθεί εκ μέρους του φορέα κάθε δυνατή προσπάθεια και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αντικαθίσταται αμέσως το κλεμμένο υλικό.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος διαβεβαίωσε τον κ. Κέλλα ότι από εδώ και στο εξής θα γίνεται με γρήγορους ρυθμούς η αντικατάσταση των μετασχηματιστών καθώς ο φορέας έχει προνοήσει για την προμήθεια νέων.
Τονίστηκε ακόμη ότι έχει έρθει σε  συνεννόηση με τις αστυνομικές Διευθύνσεις για καλύτερη αστυνόμευση, όπως επίσης θα γίνει και αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για αυτές τις παραβάσεις.
Τέλος η ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει και σε προκήρυξη διαγωνισμού  για την φύλαξη αντλιοστασίων, αναγνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους αγρότες της Θεσσαλίας.

 Ο βουλευτής έκλεισε τη συζήτηση αναφέροντας ότι θα παρακολουθεί στενά το θέμα, ειδικά ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου, ώστε να μη γίνει το πρόβλημα οξύτερο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.