ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε το προηγούμενο Σαβ/κο ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας ως επικεφαλής του κόμματος στα πλαίσια των προσυνεδριακών εργασιών που έγιναν στην Κρητική πόλη.
Ο βουλευτής στα πλαίσια της επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και πολίτες της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους ζητήματα που απασχολούν τον Νομό αλλά και να σχολιάσουν την επικαιρότητα.

 


Τουρισμός, ΦΠΑ στην εστίαση και έλλειψη υποδομών στους οδικούς άξονες ήταν τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης.


Στον τομέα του τουρισμού ο βουλευτής έδειξε ικανοποίηση για τις προβλέψεις στην τουριστική κίνηση που δείχνουν ότι εκατομμύρια τουρίστες θα επισκεφθούν φέτος την χώρα μας, κάτι που επιβεβαιώνει και την αλλαγή κλίματος που έχει επέλθει.


Στο θέμα του ΦΠΑ στην εστίαση ο κ. Κέλλας μετέφερε την πρόθεση της κυβέρνησης για την μείωση του φόρου από το 23% στο 13% καθώς όπως επισήμανε και ο ίδιος τουριστική ανάπτυξη και μείωση του ΦΠΑ είναι αλληλένδετα.


Τέλος όσον αφορά τα οδικά δίκτυα ο βουλευτής διαβεβαίωσε τους πολίτες της Κρητικής πόλης ότι με το ξεμπλοκάρισμα του ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτηθούν έργα για την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων.


Τον κ. Κέλλα σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τον συνόδευσαν ο βουλευτής Ν. Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πολιτευτής κ. Μιχάλης Κουρίνος, ο τομεάρχης Ν. Λασιθίου κ. Άρης Μελιόπουλος, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Μιχάλης Σταυρακάκης, και ο αναπληρωτής Γραμματέας οργανωτικού κ. Λάμπρος Ζωγράφος.
    

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.